nedelja, 26. maj 2019.
Vazno

Nove akcije udruženja “Da se novi život rađa”

Centar za vantelesnu oplodnju OB Valjevo, 14.decembra proslavlja svoj četvrti rođendan. Pre četiri godine sa otvaranjem centra pocela je i akcija „Da se novi život rađa“ koja je do sada nizom aktivnosti uspela da centar promovise i paralelno sa promocijom  angazuje brojne kompanije, skole, anonimne pojedince i sve koji su bili voljni da pomognu opremanje centra. Ovim putem se jos jednom svima zahvaljujemo. Pred četvrti rođendan javilo se nekoliko humanih ljudi sa idejom da svojim akcijama pomognu.

Prvo će naši stari drugari iz OŠ „Prota Mateja Nenadović“ iz Brankovine ponovo ce svoje unikatne čestitke staviti na prodaju, a prihod ce donirati našem centru.

Zatim od 15-17. decembra  prodavnice decije odece i obuce, igracaka, apoteke i knjizare ce opredeliti sredstva od prodaje u svojim radnjama u korist VTO centra.  U spisku u prilogu možete pogledati koji su prodajni objekti i njihove adrese.

Takodje, 16.decembra u sali Centra za kulturu Valjevo održaće se premijera dokumentarnog filma ”Sto godina iščekivanja “.Premijera filma zakazana je za petak, 16.12.2016. godine u 20 časova u Centru za kulturu Valjevo, a projekcija filma u subotu 17.12.2016. godine u 20 časova u velikoj sali Narodne biblioteke Osečina Ulaz je slobodan, a premijera i projekcija su humanitarnog karaktera jer će novac iz kutija koje ce biti postavljene u Centru za kulturu biti prosleđen za opremanje Centra za vantelesnu oplodnju OB Valjevo.

Još jednom se tim Centra za vantelesnu oplodnju, zahvaljuje svima koji prepoznaju našu želju i trud da nas bude što više i “ Da se novi zivot radja”!

Spisak prodajnih objekata – preuzmi

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>