sreda, 21. avgust 2019.
Vazno

Obaveštenje o akcijama za Centar za vantelesnu oplodnju

Protekle nedelje najavljene su tri akcije prikupljanja sredstava za Centar za vantelesnu oplodnju OB Valjevo u okviru aktivnosti udruženja “Da se novi život rađa”.

Učenici OŠ “Prota Mateja Nenadović” iz Brankovine, već tradicionalno organizuju prodajnu izložbu svojih unikatnih novogodišnjih čestitki i sav prihod doniraju našem Centru za VTO. Ove godine, učenici i kolektiv će u petak, 23. decembra od 10 do 11 časova na platou ispred Opštine, prodavati čestitke.

Proteklog vikenda održane su još dve akcije, dani kupovine i premijera dokumentarnog  filma.U kutijama koje su bile postavljene na projekcijama dokumentarnog filma „Sto godina iščekivanja“ sakupljeno je 41,500 dinara za Centar. Cifra koja je sakupljena za naš Centar u danima kupovine u prodajnim objektima dečije opreme, obuće, apotekama i knjižarama, biće naknadno saopštena.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>