utorak, 14. jul 2020.
Vazno

Centar za VTO učestvuje u „Tešnjarskim večerima“

U petoj jubilarnoj godišnjici rada Centar za vantelesnu oplodnju OB Valjevo nastavlja lepu tradiciju učestvovanja u gradskim manifestacijama. Tim Centra za VTO, roditelji i bebe rođene uz pomoć stručnog tima, podržavaju ove godine program „Trka beba“ u okviru najveće gradske manifestacije „Tešnjarske večeri“.

„Trka beba“ je u programu manifestacije u petak 11. avgusta u 19 časova na Trgu Desnke Maksimović. Prijava za stazu od 24 metra je od 18 sati. U slučaju kiše čitav program biće premešten u Halu sportova. U trci je predviđeno simpatično nadmetanje u više kategorija do 24 meseca starosti dece, a ove godine organizatori primaju i male „puzaće“ u trku za neku od nagrada.

Za prvih pet godina rada Centra za vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici Valjevo  rođeno je 256 beba, a od tog broja, novih, malih Valjevaca ima 52.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>