utorak, 18. februar 2020.
Vazno

OBAVEŠTENJE O IZDATIM POTVRDAMA DRUGOSTEPENE KOMISIJE

Ukoliko Komisija donese pozitivnu odluku, ženi se izdaje Potvrda Opšte bolnice Valjevo o ispunjenosti uslova za proces VTO.

Trajanje ove Potvrde iznosi dvanaest meseci od datuma zasedanja komisije.

Opšta bolnica Valjevo elektronskim putem obaveštava RFZO da je ženi izdata Potvrda.

Potom RFZO raspoređuje osigurana lica za određenu zdravstvenu ustanovu, a spisak se elektronskim putem dostavlja zdravstvenim ustanovama.

Ukoliko su parovi opredeljeni za Opštu bolnicu Valjevo po prijemu u elektronskoj formi Centar za vantelesnu oplodnju u najkraćem periodu obaveštavaju RFZO o planiranim datumima prijema na proces.

Par koji se uključuje u proces dobija potom pismeni poziv od filijale RFZO na kućnu adresu, u vezi upućivanja na program VTO.

Žena se na osnovu ovog poziva javlja ginekologu da bi obezbedila uput (za stacionarno lečenje OZ-3) za zdravstvenu ustanovu u kojoj će obaviti proces.

Muškarac se javlja izabranom lekaru koji mu izdaje uput za spermogram (uput za ambulantno-specijalistički pregled OZ-2) za zakazani termin za određenu zdravstvenu ustanovu u kojoj će dati uzorak za proces VTO.

Lekarska komisija u sedištu filijale overava upute.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Centar za vantelesnu oplodnju Opšte Bolnice Valjevo na broj telefona 014 295 465  svakog radnog dana od 8 do 13 h ili elektronskom poštom na adresu: vto@zcvaljevo.com

Jedan komentar

  1. Postovani
    Intresuje me da li komisija radi jednom mesecno ili ima vise termina tokom meseca,Da li radite u decembru unapred hvala.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>