utorak, 28. mart 2023.
Vazno

Iskustva drugih / babybook

27.02.2013. (16:44) – BojanaB

27.02.2013. (16:44) – BojanaB

Sve pohvale za osoblje odeljenja za sterilitet. 2 godine sam tapkala u mestu, uz pricu „mladi ste,imate vremena“, dok nisam dosla na prvi pregled u ambulantu za sterilitet kod Dr. Branka Budimirovic. Od tada sve je lakse, uvek znam sta i kako dalje, uvek je tu za pacijente, sto znatno olaksava ovu borbu za potomstvo. Do sada su mi uradjene 2IUI, nazalost bez uspeha, ali nastavljam dalje, sa istim doktorima jer imam puno poverenje u njih i njihov rad. I naravno moram da pohvalim sestre koje rade na odeljenju ,njihov osmeh i lepa rec uvek oraspoloze ,pa je i nama pacijentima lakse da prolazimo kroz sve probleme koje imamo.

6.12.2012. (22:58)

6.12.2012. (22:58)

Kada smo mislili da našem problemu nema rešenja i da se nikad neću ostvariti u najvaznijoj stvari u životu, majčinstvu, čuli smo za ambulantu za sterilitet u Valjevu. Otišli smo na konsultaciju i tada upoznali dva divna čoveka: Milicu Krstivojević i Baneta Budimirovića. Ne oslovljavam ih sa titulama, jer su oni pre svega divni ljudi i što je najvaznije u njihovom poslu vrhunski stručnjaci!!!

Posle dvanaest godina lečenja od steriliteta, vantelesne oplodnje, bezuspešne laparaskopije, 2010. sam ostala trudna, posle inseminacije, da naglasim prve, koju je odradio pomenuti tim ljudi.

24.03.2011. sam na svet donela divnog dečaka Luku, celu trudnocu je pratio i vodio dr Bane Budimirović koji je na kraju odradio i carski rez!!! Nemam dovoljno lepih reči za ovaj valjevski tim!!! Poželeću im sreću i uspeh, jer to su i oni nama poželeli!!!

Pošaljite vaše iskustvo ili komentar…
Klikni ovde

3 komentara

 1. Imam pitanje. Nadam se da ce te mi odgovoriti.
  Razvela sam se posle 20g. Iz tog braka imam tri sina.
  24g,17g,13g. Pre godinu dana sam se udala drugi put.
  Jos nisam ostala u drugom stanju. Ja imam 43g a suprug 36g. Bila sam kod svog ginekologa koji je uradio iltra zvuk i rekao da je sve uredu da se strpim.
  Njemu je to prvi brak i zeleli bi smo dete.
  Molim vas za odgovor. U napred zahvalna..

 2. Ja sam emisiju zabrana iz beograda imam 34g u braku sam 14g i nemam decu dali moze kod vas da se radi vatelesno sa donacijom celije

 3. Jako posveceni svom poslu, uvek lepo raspolozeni, sve pohvale, mi cekamo decaka i devojcicu.
  Najbolji tim♡

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>